Sammen skaper vi en bærekraftig fremtid for alle!

Fotocredit: Shane Rounce, CC0

Alle er deltakere i det «grønne» skiftet, som også er et bevissthetsskifte, hvor våre holdninger slipes frem mot et økologisk bærekraftig samfunn.

Hvert land, hver region, hvert lokalsamfunn og hvert enkelt menneske gjør sine prioriteringer. Dessverre kommer veldig ofte prioriteringen av livsgrunnlaget langt ned på den listen, selv om man innerst inne vet at uten et bærekraftig livsgrunnlag, intet fremtidig liv.

I den forbindelse ønsker Bærum Miljøpartiet De Grønne å synliggjøre noen viktige temaer fremover, som kan bidra til å styrke livsgrunnlaget og øke livskvaliteten:

Introduksjon: Vi har bare én klode!

Tema 1:   Vern av markagrensa

Tema 2:   Fra overforbruk til gjenbruk

Tema 3:   Frivilligheten – samfunnets lykketannhjul

Tema 4:   Klima og Miljø

Tema 5: Mikroplastforurensing

Følg oss gjennom måten vi tenker på, og øk din kunnskap og bevissthet om temaene over!

Vi trenger å ha deg med på laget, for det er først når vi kommer sammen at vi er sterke nok til å få gjennomført det som trengs å gjøres!

 

Har du lyst å bli med på vårt bærekraftige team?

  • Bli medlem av Miljøpartiet de Grønne - meld deg inn! Vi trenger deg!
  • Skoler deg på Miljøpartiets politikk! Da blir du del av vårt viktige og spennende arbeide for å skape et medmenneskelig samfunn i økologisk balanse. Du kan da påvirke retning og innhold i politikken.
  • Engasjer deg! Bli med på stand, møter, publikummer på debatter, vise Miljøpartiets standpunkter i sosiale medier o.a. Hei på oss!
  • Støtt oss lokalt - Vipps til 537045. Blir vi synlige nok utad, kan vi kanskje klare å få sanket inn nok stemmer til å få 5 MDG'ere inn i kommunestyret i Bærum i 2019
  • Kjenner du noen som kan være villig å donere penger til valgkampen? Ta kontakt med dem eller oss! Det gir oss anledning til å markere oss enda bedre i den kommende valgkampen.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med en av oss i styret eller i kommunestyret.